13 Eylül 2012 Perşembe

TAVUK KROKET


Malzemeler:


  • 1haşlanmış tavuk göğsü
  • 1 soğan
  • 1 yumurta
  • 1 haşlanmış patates
  • tuz,karabiber,galeta unu
Panelemek için: Un,yumurta, galeta unu
Kızartmak için: Sıvı yağ
Yapılışı: Haşlanmış tavuk göğsünü doğrayıcıdan geçirin ve karıştırma kabına alın.Üzerine bir soğan rendesi, 1 haşlanmış patates rendesi,yumurta,tuz ve karabiber ekleyerek iyice yoğurun. Yuvarlayıp şekil verdikten sonra bir süre buzdolabında bekleterek sertleşmesini sağlayın.Sertleşen kroketleri önce una, daha sonra yumurtaya en son olarak da galeta ununa bulayarak bol kızgın yağda kızartın.

1 yorum:

habipyavuz dedi ki...

aşkm cok güzel görünyolar ;)

Template by:

Free Blog Templates